Toggle Menu

MONCLER megztinis aukštu kaklu, L dydis

239.90 (Su PVM)

Moncler itin patogus, šiltas ir išskirtinis megztinis, dekoruotas įvairiais raštais bei mėlynų atspalvių palete. Megztinis turi aukštą kaklą, kuris užtikrina šilumą ir komfortą. Dydis 3 atitinka L dydį, tačiau jis puikiai tiks ir M dydžiui, jei mėgstate laisvesnį "oversize" stilių, taip pat gali tikti ir XL. Pagamintas iš moheros, natūralios vilnos bei poliamido pluošto, tad jis ypač tinka dėvėti šaltu oru. Audinys turi šiek tiek pūkelio, suteikiančio papildomo jaukumo.

Ant kairės rankovės prisiūtas Moncler logotipas. Rankovių ir juosmens kraštai yra šiek tiek raukti, todėl megztinis lengvai priglunda prie riešų ir liemens.

Būklės vertinimas: labai gera, 9/10, kaip naujas.

IŠMATAVIMAI

Rankovės ilgis: 68 cm
Pečių plotis: 54 cm
Plotis: 57 cm
Bendras ilgis: 82 cm

SUDĖTIS

Išorinio audinio medžiaga: 50% moheros vilna, 32% poliamidas, 18% natūrali vilna

SE24/SE3/SA

Jei norite pasimatuoti prieš įsigyjant, užsukite pas mus gyvai į LTUROCK studiją adresu Savanorių pr. 194 - 502, Kaunas. Dėl atvykimo būtina susitarti iš anksto telefonu:  +370 665 19850.

Liko 1

INFORMACIJA
Pirkimas

Pirkimas internetu galimas dviem būdais: užsiregistravus tinklapyje (susikuriant Paskyrą) arba kaip neregistruotam lankytojui (Svečio teisėmis).

Grąžinimas

Jei prekė netiko ar nepatiko ją galima grąžinti per 14 d. d. nuo jos pristatymo dienos bei atgauti visą sumokėtą sumą. Susisiekite ir informuosime kaip tai padaryti.

Saugus atsiskaitymas

Pasirinktas prekes galite įsigyti saugiai atsiskaitant internetu.

PINIGŲ GRAŽINIMO GARANTIJA

Įsigytoms prekėms suteikiama pinigų grąžinimo garantija.

ORIGINALUMO GARANTIJA

Visų prekių autentiškumas yra patikrintas specialia metodika.

TURITE KLAUSIMŲ?

Nedvejodami kreipkitės į mus.
Atsakysime per 24-48 val. nuo pirmadienio iki penktadienio.