Toggle Menu

BURBERRY Brit Harrington striukė, S dydis

149.90 (Su PVM)

Burberry Brit rudos spalvos Harrington stiliaus lengva striukė. Striukės dydis S, tačiau tiktų ir neaukštam vyrui, kuris nešioja M dydžio drabužius. Patikrinkite matmenis žemiau.

Striukė turi metalinį dvigubą Burberry užtrauktuką ir papildomai užsegamą kalnierių su dviem sagomis. Ant kairio krūtinės šono išsiuvinėtas Burberry logotipas, o dešinėje pusėje yra dizaino elementas su saga. Rankovės turi po dvi sagas, leidžiančias reguliuoti rankovių plotį.

Nugarinėje striukės dalyje, pačioje apačioje, šonuose yra du dirželiai, kurie skirti striukės juosmeniui susiaurinti arba praplatinti. Pamušalo dalis turi Burberry check raštą.

Būklės vertinimas: puiki, 9/10.

IŠMATAVIMAI

Rankovės ilgis (nuo kaklo): 81 cm
Plotis: 51 cm
Bendras ilgis: 63 cm

SUDĖTIS

Išorinio audinio medžiaga: 100% medvilnė
Vidinio audinio medžiaga: 100% medvilnė

AU24/PE5/H4350

Jei norite pasimatuoti prieš įsigyjant, užsukite pas mus gyvai į LTUROCK studiją adresu Savanorių pr. 194 - 502, Kaunas. Dėl atvykimo būtina susitarti iš anksto telefonu:  +370 665 19850.

Liko 1

INFORMACIJA
Pirkimas

Pirkimas internetu galimas dviem būdais: užsiregistravus tinklapyje (susikuriant Paskyrą) arba kaip neregistruotam lankytojui (Svečio teisėmis).

Grąžinimas

Jei prekė netiko ar nepatiko ją galima grąžinti per 14 d. d. nuo jos pristatymo dienos bei atgauti visą sumokėtą sumą. Susisiekite ir informuosime kaip tai padaryti.

Saugus atsiskaitymas

Pasirinktas prekes galite įsigyti saugiai atsiskaitant internetu.

PINIGŲ GRAŽINIMO GARANTIJA

Įsigytoms prekėms suteikiama pinigų grąžinimo garantija.

ORIGINALUMO GARANTIJA

Visų prekių autentiškumas yra patikrintas specialia metodika.

TURITE KLAUSIMŲ?

Nedvejodami kreipkitės į mus.
Atsakysime per 24-48 val. nuo pirmadienio iki penktadienio.