Toggle Menu

HUGO BOSS laisvalaikio švarkas, L dydis

65.90 (Su PVM)

Hugo Boss žvilgančios rudos spalvos laisvalaikio švarkas. Pagamintas iš medvilnės ir poliesterio pluošto mišinio. Dydis 52, kas atitinka L dydį, tačiau gali tikti ir aukštesniam M dydžio nešiojančiam asmeniui (ūgis virš 180 cm).

Švarkas turi dvi didesnes atverčiamas kišenes priekyje ir vieną mažesnę, taip pat mažą kišenę ant kairio krūtinės šono. Užsegamas dviem Hugo Boss rudomis sagomis. Rankovės turi po keturias nedideles sagas. Nugarinėje dalyje yra du skeltukai. Alkūnės papuoštos dideliais chaki spalvos stačiakampio formos lopais, suteikiančiais drabužiui militaristinę estetiką ir praktiškumą kasdieniam dėvėjimui. Vidinėje švarko dalyje yra dvi horizontalios kišenės, o pamušalas – languotas mėlynų ir pilkų atspalvių raštas.

Būklės vertinimas: labai gera, 9/10.

IŠMATAVIMAI

Rankovės ilgis: 66 cm
Pečių plotis: 47 cm
Plotis: 53 cm
Bendras ilgis: 80 cm

SUDĖTIS

Išorinio audinio medžiaga: 61% poliesteris, 39% medvilnė
Vidinio audinio medžiaga: 100% medvilnė

SE24/PE

Jei norite pasimatuoti prieš įsigyjant, užsukite pas mus gyvai į LTUROCK studiją adresu Savanorių pr. 194 - 502, Kaunas. Dėl atvykimo būtina susitarti iš anksto telefonu:  +370 665 19850.

Liko 1

INFORMACIJA
Pirkimas

Pirkimas internetu galimas dviem būdais: užsiregistravus tinklapyje (susikuriant Paskyrą) arba kaip neregistruotam lankytojui (Svečio teisėmis).

Grąžinimas

Jei prekė netiko ar nepatiko ją galima grąžinti per 14 d. d. nuo jos pristatymo dienos bei atgauti visą sumokėtą sumą. Susisiekite ir informuosime kaip tai padaryti.

Saugus atsiskaitymas

Pasirinktas prekes galite įsigyti saugiai atsiskaitant internetu.

PINIGŲ GRAŽINIMO GARANTIJA

Įsigytoms prekėms suteikiama pinigų grąžinimo garantija.

ORIGINALUMO GARANTIJA

Visų prekių autentiškumas yra patikrintas specialia metodika.

TURITE KLAUSIMŲ?

Nedvejodami kreipkitės į mus.
Atsakysime per 24-48 val. nuo pirmadienio iki penktadienio.